Tipuri de curatenieTipuri de curatenie
Curatenie generala
Pretty House va aduce placerea de a atinge un obiect fara teama ca va puteti prafui, de a va desfasura activitatea sau de a locui in spatii curate, placerea de a folosi o toaleta bine igienizata, de a va aranja tinuta in geamurile dumneavoastra!
Tipuri
Curatenie de intretinere
Programul de intretinere a curateniei este detaliat printr-un plan de curatenie zilnica, bisaptamānala, saptamānala, bilunara sau lunara conceput de noi īn functie de nevoile si preferintele d-voastra.
Operatii specifice
Curatenie dupa constructor
Stim cu totii ce greu este sa curatam dupa ce am reamenajat locuinta sau biroul sau lucrarile de constructii au fost terminate si de aceea existam noi!
Descriere.Operatii specifice
Spalat mochete, covoare, canapele, tapiterii
Curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor se face pe loc prin metoda injectie-extractie folosind echipamente profesionale si solutii speciale pentru fextile. Aceasta metoda conduce la uscarea rapida a covorului, preantampina aparitia mirosului neplacut, revigoreaza si reda culorile initiale.
Spalat geamuri
Geamurile se pot spala ocazional sau periodic folosind scari de diferite inaltimi iar in cazul locurilor greu accesibile se pot folosi alpinisti.
Curatat, spalat pardoseli
Pardoselile (gresie, marmura, mozaic, linoleum, parchet) se pot curata si lustrui cu aparatura profesionala si solutii potrivite, iar in cazul marmurei se poate aplica si un tratament de cristalizare.
Spalat copertine, pavaje, alei, terase
Acestea le putem curata si folosind jet de apa reglabil sub presiune.